W Cieniu Jupiterów Mielec
Image default
Materiały promocyjne

Kolacja z Dziczyzną Adama Chrząstowskiego w restauracji Fratelli

Restauracja Fratelli wraca do wyjątkowych kolacji tematycznych!
Dziś 27 czerwca naszym gościem po raz kolejny będzie uznany Szef Kuchni, Adam Chrząstowski. Niekwestionowany autorytet w polskiej gastronomii. Trener, doradca, a także juror prestiżowych konkursów kulinarnych. Tym razem kolacja pod jego przewodnictwem będzie opierała się na daniach z DZICZYZNY!

Menu serwowane podczas kolacji:

1. Trzy rogate tatary:
– Jeleń z piklowaną gruszką.
– Krokiet z daniela i wędzona śliwka.
– Klasyczna sarna z sezonowanym żółtkiem.
2. Zupa:
– Ziołowo-orzechowy chowder z cynaderkami z królika.
3. Zakąska gorąca:
– Szarpana golonka z dzika na warzywnym brunoise i suszonych owocach.
4. Intermezzo:
– Sorbet z czarnego bzu z żubrówką.
5. Danie główne:
– Kulebiak z combra sarny z sosem muślinowym.
6. Deser:
– Smażony knedel ze śliwką, lodami świerkowymi i chatneyem buraczano-imbirowym.

*Dostawcą dziczyzny będzie rodzinna firma z Wielkopolski ,,Las Kalisz”, która zbudowana została na przyjacielskich relacjach z myśliwymi oraz hodowcami królików. Produkty spełniają najwyższe standardy jakości i bezpieczeństwa. Zaopatrują się w nie firmy stawiające najwyższe wymagania (m.in. producenci żywności dla niemowląt).

Koszt: 150 zł./os. (w tym butelka wina na parę)
Rezerwacje: 17 583 74 74, 505 692 581

Materiał Partnera

Zobacz też...

W Cieniu Jupiterów Mielec
Mielec: Informacje, Relacje, Wiadomości, Wydarzenia, Ogłoszenia, Nowości