Już 26 września Szef Panos Ftaras wraz z zespołem Fratelli zaserwują Państwu ciekawe greckie menu, w najlepszym wydaniu
Propozycja menu na Grecką Kolację:
1. Talerz greckich dipów- z grillowanego bakłażana, ikry dorsza oraz oliwek kalamata.
2. Tatar ze świeżego tuńczyka z kolendrą, mango, sosem sojowym i majonezem wasabi.
3. Kalmary faszerowane mięsem mielonym w sosie czekoladowym z chilli.
4. Briam- zapiekane warzywa sezonowe w gęstym sosie pomidorowym i fetą.
5. Jagnięcina slow cook- sous vide w sosie rozmarynowym wraz z kolorowymi ziemniakami.
6. Aromatyczny Milfei z musem jogurtowo – limonkowym i marmoladą z dzikiej róży.
Start: 26.09. 2020, godz. 19:00
Koszt: 150 zł./os ( w tym butelka wina na parę )
Rezerwacje: 17 5837474, 505692581